VIDEO SNACKbar

VIDEO SNACKBAR bedient de web videomakers van de VRT. Wij kopen/lenen nieuwe technologie en zetten pilots op met enthousiaste creatives. De resultaten worden gedeeld zodat web redacteurs van elkaar leren. Na afloop verpakken we de technologie in bruikbare kits die uitgeleend worden via TOR. 

 
 
1452086234IK_Multimedia_iKlip_AV_7.jpg

MOJO KIT - Newsflash voor het journaal

Met de Mojo Kit maak je met je eigen smartphonekorte bijdragen voor het journaal . 

 
8abe02c48ff241a68c05838d39e7a049.jpeg

INDIE KIT - filmen in het (Bijna) donker

De Indie kit is een model toolbox voor web videomakers. De kit omvat alle gangbare audio opties en is gebouwd rond de lichtgevoeligheid van de Sony A7sII. Om meer dynamische beelden te maken kan je kiezen voor een Gopro/Karma gimbal. Op basis daarvan is de kit een zinvolle aanvulling op het bestaande materiaal van de meeste redacties (Canon 5DIII). Nu beschikbaar via TOR.

 
sc552x414.jpeg

switcher studio - multicam livestreamen met iphones

Met Switcher Studio zet je op een eenvoudige manier een multicam live studio op met een Ipad en tot 9 Iphones. Je kan livestreamen naar Facebook of naar de VRT servers. 

 
djicombo.jpeg

DRONE footage: wat houd je tegen?

Luchtbeelden toevoegen aan je web video. Wij lenen je een Mavic Pro en linken je met VRT medewerkers met een vliegbrevet. Gewoon doen.

 

interview light set

Draagbaar licht kan voor web videomakers het verschil maken tussen een ok en een goed beeld, zeker in een interview setup. De Lykos licht set van Manfrotto is ideaal om een interview snel en goed uit te lichten.