Back to All Events

Paradijs - Screening

Bekijk de eerste VR fictie film: Paradijs.

"De broer van Guust is een jaar geleden naar de mysterieuze sekte Antropus vertrokken. Guust heeft sindsdien niets meer van hem gehoord en besluit om undercover zijn broer te gaan bezoeken. Op het eerste zicht lijkt de sekte zeer normaal en zelfs vriendelijk, maar wanneer Guust zijn broer eindelijk terug ziet, beseft hij dat er iets verschrikkelijks aan de hand is."

 

Zo wordt het verhaal van Paradijs voorgesteld. Paradijs is de eerste Belgische fictie Virtual Reality productie. Het werd gemaakt door een groep studenten en filmmakers aan RITS. Ze staken tijd noch moeite in deze productie. Hoe je fictie schrijft en maakt voor VR werd meteen ook hun afstudeerproject en scriptie.

Marijn Goossens zal de film voorstellen op Media Fast Forward op donderdag 8 december. Je kan de film in alle rust bekijken/beleven voor de aanvang van het evenement tussen 10u en 12u.  

De film duurt ongeveer 30 minuten en komt het best tot zijn recht (extra interactieve elementen) als je hem meerdere keren ziet. We organiseren een exclusieve screening in VRT Sandbox. Kies één van deze momenten uit en geef een seintje op fredo.desmet@vrt.be.

Slot A: 10u
Slot B: 10u 

Slot A: 10.30u
Slot B: 10.30u 

Slot A: 11u
Slot B: 11u 

Slot A: 11.30u
Slot B: 11.30u 

Slot A: 12u
Slot B: 12u

 

Earlier Event: November 10
Creative Circle IV
Later Event: March 9
VRT Sandbox goes Tech Startup Day!