Doe mee aan de open test van Spott!

Ken je Spott al? Het is een interactieve app waarmee je allerlei objecten uit televisieprogramma's makkelijk kan opsporen. Dat heerlijke recept van Jeroen Meus of die ene sofa van Frank en Simone in Thuis? Vind je zo terug met Spott! En bewaar je in een vingerknip op je persoonlijke wishlist of deel je met je vrienden. Kortom, de app is een handige manier om inspiratie te delen en informatie in te winnen.

De voorbije maanden werkten we achter de schermen aan deze case met Appiness. Tijdens een proefperiode tot augustus kan je met Spott objecten die je ziet in televisie programma's terugvinden. Er wordt onderzocht of de app naar behoren werkt en hoe de gebruikers hiermee omgaan. Jullie feedback is dus essentieel.

Hiermee willen ook innovatieve bedrijven en start-ups een kans geven en doen groeien. We doen dit door de tv-, radio- en digitale productie van de VRT voor hen open te stellen. Een innovatieproject als dit levert bovendien ook veel know-how op voor VRT. Op dit moment worden de TV Programma's Thuis en Dagelijkse Kost door Spott ingezet

TV-verrijking via Appiness

In de praktijk laat de app Spott je ook toe om de producten uit je favoriete tv-programma te vinden en te kopen. Op een intelligente manier kan de app objecten detecteren in de programma's en er bijkomende informatie over geven. 

Zin om Spott te testen?

We nodigen je graag uit om Spott als eerste te testen. Download Spott vandaag en start meteen met testen! Tijdens deze unieke proefperiode kan je de app gebruiken bij de Eén-programma's Dagelijkse kost en Thuis. 

Geef feedback en maak kans op een prijs!

Vul je alvast onze eerste kennismakingsvragenlijst hier in? Zo weten we wie je bent en hoe je met media omgaat. En, uiteraard zijn je gegevens veilig bij ons.

Over enkele weken volgt nog één vragenlijst om te peilen naar je ervaringen met de app. Onder de deelnemers aan de vragenlijsten verloten we één van onze 10 waardebonnen.